060 779 777
Official representative KIMBO in Moldova
Web shop soon...
ru ro en

Despre noi

Cu ce ne ocupăm?

Suntem distribuitorii oficiali a cafelei "Kimbo" în Moldova.
Cafea Kimbo - e "diamantul" însoritului Napoli, orașul italian, în care sunt păstrate tradițiile străvechi legate de creșterea,prepararea cafelei, și este puternic dezvoltată cultura de servire a cafelei. Acest produs păstrează poziția de lider pe piața mondială în ultimii 50 de ani. Marca de cafea Kimbo astăzi - este sinonimul cuvântului "succes" și "excelență". Mulți gurmanzi italieni preferă acest brand altor mărci de cafea.Cafea Kimbo ocupă poziția de lider pe piața cafelei din Italia, Franța, Canada și în alte-mai mult de 60 de țări.Dragostea multor amatori de cafea naturală către marca Kimbo-vorbește despre calitățile deosebite ale produsului, care îl diferă de alte mărci de cafea pe piața mondială.

cup
De ce «Cafea KIMBO» ?

În primul rând, tehnici avansate de producție permit obținerea boabelor de înaltă calitate, și așa-numita "prăjirea prin convecție"
care asigură stabilitatea gustului cafelei. În al doilea rând, toate produsele acestui producător sunt marcate cu semnul «U», confirmând calitățile superioare-naturalețea cafelei. Acei gurmanzi care au grijă de sănătatea lor și preferă produsele ecologice,cu siguranță vor alege cafea Kimbo. În al treilea rând, cumpărând un alt pachet de cafea, cumpărătorul poate fi sigur de calitatea înaltă a cafelei Kimbo,cea ce permite de clasat acest produs la categoria "premium". În al patrulea rând, producătorul oferă o gamă largă de cafea Kimbo,de categorie lux,cu gradație înaltă și caracteristici extraordinare, astfel fiecare consumator poate alege varianta preferată de cafea chiar din inima Italiei de sud - orașul Napoli.

Despre Kimbo Moldova

Kimbo Moldova desfășoară cu succes activitatea sa pe piața cafelei din țară deja 5 ani.
Datorită muncii productivă și profesionistă, compania Kimbo Moldova s-a dezvoltat cu succes. În domeniul HORECA lucrează cu zeci de cafenele, hoteluri și restaurante din țară. De asemenea, cafeaua Kimbo poate fi savurată în Kimbo Bar-Showroom, aici sunt prezentate mai multe tipuri de cafea: cafea Kimbo boabe, cafea Kimbo măcinată, cafea Kimbo capsule, monodoze. Kimbo Bar-Showroom oferă o varietate de ceaiuri, veselă pentru cafea și ceai, aparate de cafea și accesorii pentru cafea. Experimentează cu diferite tipuri de cafea Kimbo, și mai devreme sau târziu, vei găsi gustul preferat!

kimbo pachet
kimbo pahar