022 593 343
Official representative KIMBO in Moldova
Web shop magazin online
ru ro en
Ceai ALDERMANN-fiecare își va găsi gustul preferat!
31 October, 2017

Aldermann este un brănd de ceaiuri premium, care îndeplinește cele mai înalte standarde internaționale de calitate. Aldermann își menține poziția atât prin diversitatea sortimentelor, cât și prin calitate. Baza este formată din sortimente de ceai selectate din cele mai importante culturi (China,Japonia,India si Ceylon),ce garantează calitatea exceptională și gust irepetabil.

Experții Aldermann țin cont la selectarea ceaiului nu numai de zona de proveniență și furnizorul, dar și de miros, gust și culoarea infuziei. Toate ingredientele sunt atent selectate, verificate și mixate. Producția la standardele cele mai înalte, aromatizarea numaii cu arome 100% natural, cu fructe confiate sau cu diverse plante și flori face din acest produs un lider pe piața ceaiului în segmentul HoReCa. Entuziasmul pentru ceaiurile de calitate garantează clienților noștri o experință desăvârșită a gustului, combinată cu o servire simplă și elegantă.

Dispunem de un asortiment variat de ceai negru, verde, din plante, cu fructe. Vă putem oferi ceai infuzie de 250/200/100g și ceai în pliculețe.